Bouwkundige / Woninginmeter ( Leiden )

Solliciteer nu

Bouwkundige / Woninginmeter ( Leiden )

Is bouwkunde jouw ding? Word jij blij van een afwisselende werkdag op verschillende locaties? Kunnen we jou Major Laser noemen?! Bij 3x 'ja' als antwoord ben jij de inmeter die we zoeken!

Dit is jouw kans om:
Training en alle benodigdheden te ontvangen om onze nieuwe top inmeter te worden. Een auto, laser-apparaat en smartphone zijn bij je functie inbegrepen.
Met een écht jong en dynamisch team te werken. Je collega's zie je onderweg; vaak worden inmeters samen met fotografen ingepland. Je dag is lekker afwisselend.
Te werken in de richting bouwkunde. We vragen affiniteit met bouwkunde, maar ervaring is niet per se nodig.
Hét gezicht van Zibber te worden. Je komt bij mensen thuis over de vloer en weet hoe je daar een gegarandeerd succes van kunt maken.
Geld te verdienen door iets te doen wat je erg leuk vindt.

Wat ga je doen bij ons:
's Ochtends kijk je in je agenda en vertrek je naar je eerste adres van die dag. Je gaat de woning inmeten met je laser-apparaat, je beste vriend in je werk. De woning inmeten doe je volgens de Branche Brede Meetinstructie welke een afgeleide is van de NEN2580-norm. Zie ook deze instructiefilm van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Je tekent de woning op schaal op je tekenvellen en stuurt deze vervolgens door aan je collega's, de Projectmanagers Plattegronden. Zij gaan deze vervolgens aan de makelaar aanleveren als deze digitaal zijn uitgetekend.
Aan het einde van de dag heb je een aantal adressen ingemeten en getekend en kun je met een voldaan gevoel naar huis rijden in je Zibber auto. Je hebt alle tekeningen en metingen doorgestuurd en alle bewoners met een glimlach achtergelaten!

Wat verwachten wij van jou:
Je hebt affiniteit met huizen en bouw. Een opleiding is natuurlijk mooi meegenomen, maar het belangrijkste is dat jij technisch bent ingesteld. Je hebt goed ruimtelijk inzicht en kunt op schaal tekenen.
Je bent sociaal vaardig en weet je goed te presenteren. Je komt bij particulieren thuis. Jij bent de 'professional' en je uitstraling moet ook zo zijn. Natuurlijk wordt een kleine knipoog wel gewaardeerd!
Je bent bereid om te gaan met flexibele werktijden en –uren. We plannen je standaard gewoon op kantooruren in, maar door jouw functie kan het zijn dat je soms wat langer moet rijden of we een beroep doen op jouw vermogen om te 'schakelen'.
Je bent in bezit van rijbewijs B. Aangezien we je een auto van ons ter beschikking stellen, zouden we dit wel waarderen!
Je woont bij voorkeur in de regio van Leiden.

Bekijk hier hoe een dag van een inmeter eruit ziet.