Oproepkracht bouwkundige / woninginmeter (Assen)

Solliciteer nu

Oproepkracht bouwkundige / woninginmeter (Assen)

Is bouwkunde jouw ding? Ben jij op zoek naar een fantastische (bij)baan? Word jij blij van een afwisselende werkdag op verschillende locaties? Kunnen we jou Major Laser noemen?! Bij 4x 'ja' als antwoord ben jij de inmeter oproepkracht die we zoeken!

Dit is jouw kans om:

Training en benodigdheden te ontvangen om onze nieuwe top oproepkracht inmeter te worden.

Met een écht dynamisch team te werken. Je collega's zie je onderweg; vaak worden inmeters samen met fotografen ingepland. Je dag is lekker afwisselend.

Een mooie (bij)baan richting bouwkunde. We vragen affiniteit met bouwkunde, maar ervaring is niet per se nodig.

Hét gezicht van Zibber te worden. Je komt bij mensen thuis over de vloer en weet hoe je daar een gegarandeerd succes van kunt maken.

Geld te verdienen door iets te doen wat je erg leuk vindt.

Wat ga je doen bij ons:

's Ochtends kijk je in je agenda en vertrek je naar je eerste adres van die dag. Je gaat de woning inmeten met je laser-apparaat, je beste vriend in je werk. De woning inmeten doe je volgens de Branche Brede Meetinstructie welke een afgeleide is van de NEN2580-norm. Zie ook deze instructiefilm van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Je tekent de woning op schaal op je tekenvellen en stuurt deze vervolgens door aan je collega's, de Projectmanagers Plattegronden. Zij gaan deze vervolgens aan de makelaar aanleveren als deze digitaal zijn uitgetekend.

Aan het einde van de dag heb je een aantal adressen ingemeten en getekend en kun je met een voldaan gevoel naar huis rijden. Je hebt alle tekeningen en metingen doorgestuurd en alle bewoners met een glimlach achtergelaten!

Wat verwachten wij van jou:

Je hebt affiniteit met huizen en bouw. Een opleiding is natuurlijk mooi meegenomen, maar het belangrijkste is dat jij technisch bent ingesteld. Je hebt goed ruimtelijk inzicht en kunt op schaal tekenen.

Je bent sociaal vaardig en weet je goed te presenteren. Je komt bij particulieren thuis. Jij bent de 'professional' en je uitstraling moet ook zo zijn. Natuurlijk wordt een kleine knipoog wel gewaardeerd!

Je bent bereid om te gaan met flexibele werktijden en –uren. We plannen je meestal op zaterdag in, maar door de week hebben we ook regelmatig extra capaciteit nodig.

Je bent in bezit van rijbewijs B. En in bezit van een eigen bolide!

Bekijk hier hoe een dag van een inmeter eruit ziet.