Vastgoedfotograaf regio Rotterdam

Solliciteer nu

Vastgoedfotograaf regio Rotterdam

Fotografie is jouw passie en het liefst ben je er altijd mee bezig. Je weet de mooiste plaatjes te schieten, bent lekker creatief en ook nog eens goed met mensen. Een sociale vakman of -vrouw, zo zie jij jezelf. Ben jij dit? Aarzel niet om te reageren!

Dit is jouw kans om:

  • Training en alle benodigdheden te ontvangen om je carrière als vastgoedfotograaf bij Zibber te beginnen. Een auto, laptop, camera(benodigdheden), hoogtemast, DJI OSMO en smartphone zijn bij je functie inbegrepen. Alle apparatuur is state-of-the-art en dus super om mee te werken!
  • Met een écht jong en dynamisch team te werken. Je collega's zie je onderweg of op een van onze leuke feestjes!
  • Een fulltime baan in fotografie te bemachtigen. We vragen affiniteit met vastgoedfotografie, maar ervaring hierin is niet per se nodig. Een basiskennis fotografie is wel verreist.
  • Geld te verdienen door iets te doen wat je erg leuk vindt.

Wat je gaat doen bij ons:
's Ochtends kijk je in je agenda en vertrek je naar je eerste adres van die dag. Je gaat de woning fotograferen, nadat je met de bewoners een plan van aanpak hebt gemaakt. Een beetje flexibiliteit is gewenst, want je treft natuurlijk veel verschillende zaken op een dag. Je maakt waar nodig 360º foto's, mastfoto's en een video.

Nadat je de bewoners of eigenaren van een woning met een goed gevoel hebt achtergelaten, rijd je door naar je volgende adres. Soms zit er wat tijd tussen de woningen, zodat je de foto's al kunt uploaden naar ons systeem. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want onze Productspecialisten Fotografie zijn altijd jouw hulplijn.

Aan het einde van de dag heb je een aantal adressen gefotografeerd en kun je met een voldaan gevoel naar huis rijden in je Zibber auto. Je hebt al je bestanden doorgezet aan kantoor en goed gecontroleerd of alles is gelukt met het uploaden. Wat een dagje hè, jongens!

Wat wij van jou verwachten:
Je hebt affiniteit met fotografie en het liefst richting woningen, vastgoed of styling. Een opleiding is natuurlijk mooi meegenomen, maar het belangrijkste is dat jij leergierig bent. Met de juiste trainingen kunnen we er op vertrouwen dat jij scherp werk aflevert.

Jij bent de professional die Zibber vertegenwoordigt voor mensen. Je maakt in (af en toe) beperkte tijd de meest aantrekkelijke plaatjes van de woningen die je bezoekt. Je weet dit goed in te schatten en houdt het doel (de woning zo snel mogelijk verkopen) in je achterhoofd.

Je bent sociaal vaardig en weet je goed te presenteren. Je komt bij particulieren thuis, jij bent de 'professional' en je uitstraling moet dus ook zo zijn.

Je bent bereid om te gaan met flexibele werktijden en –uren. We plannen je standaard gewoon op kantooruren in, maar door jouw functie kan het zijn dat je soms wat langer moet rijden of we een beroep doen op jouw vermogen om te 'schakelen'. Ook ben je bereid om minimaal 1 keer in de maand op zaterdagen te werken.

Je bent in bezit van rijbewijs B. Aangezien we je een auto van ons ter beschikking stellen, zouden we dit wel waarderen!

Je woont bij voorkeur in de omgeving van Rotterdam.